Velkommen til Golfskolen NXT LVL – målrettet trening for alle

Dette er et lavterskel treningstilbud i klubben for nybegynnere, de som aldri helt kom i gang, ikke har spilt på flere år og dere som vil bli en bedre spiller.

Her blir ny og gammel lærdom frisket på, ny inspirasjon og motivasjon til å trene litt spirer forsiktig og alle møter noen nye og positive ansikter. Vi mener å tro at alle har det moro!

Det er nettopp dette som er hensikten med Golfskolen NXT LVL, å skape et sosialt og trivelig rom og legge til rette for at så mange som mulig får større glede av golf. Det handler ikke nødvendigvis om å bli kjempegod, men å bli litt bedre hele tiden. Blir man litt bedre så blir flere NEEEI erstattet med mange JAAAA!

Å bli en golfspiller kan ta litt tid. Første steg på veien var å få tatt Veien til Golf eller Grønt Kort.

Var det tilstrekkelig for å komme godt i gang og utvikle deg videre?

Kanskje har du ikke hatt tid til å bli ferdig med nybegynner kurset heller?

Hvis ikke, skal du vite at du ikke er alene. Mange har aldri kommet i gang med spillet, spiller lite og føler at de ikke får det ordentlig til.

Med Golfskolen NXT LVL vil klubben legge til rette aktivitet for alle nybegynnere fra 18 år og oppover som ønsker å:

– Trene og spille sammen med andre på samme nivå

– Få litt instruksjon og veiledning (gruppevis og noe individuell veiledning)

– Ha det hyggelig med sosiale tiltak.

Du kan komme på de Golfskolen NXT LVL-arrangementene  som passer deg. Kan eller ønsker du å delta bare noen ganger, er det helt greit. For deg som vil sette av en fast dag i uken til trening, er det også fint. Ta også gjerne med deg en venn/bekjent som kanskje har tenkt litt på å starte med golf.

Det vi skal love deg, er at hvis du ønsker å delta på dette, skal vi gi deg et best mulig aktivitets – og treningstilbud. Du bestemmer selv hvor aktivt du vil bruke oss.

Ta kontakt med administrasjonen på telefon 64 98 96 50 eller dgk@drobakgolf.no dersom du lurer på noe.

Velkommen!

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer