Vi gratulerer Mikkel Antonsen med NM gull | Drobak Golf

Vi gratulerer Mikkel Antonsen med NM gull

Juniorspillere i Drøbak Golfklubb har innkassert ikke mindre enn to NM-gull i løpet av vel en uke. Lørdag ble 14-årige Mikkel Antonsen norgesmester i den yngste gutteklassen på Byneset i Trondheim, og for vel en uke siden tok Julie Schøyen Reinertsen gull i NM i matchplay på Drammen Golfklubbs bane. Her tok DGK-spilleren Henning Høgmoen en flott 5.plass i herreklassen.

Mikkel Antonsen, som fortsatt bor deler av året i Spania, spilte seg til bronse i fjorårets NM i klassen U15. -Nivået blant de norske juniorene er blitt stadig bedre, sier Mikkels far, Helge Antonsen, og forteller at det ble særdeles spennende i den yngste gutteklassen: Med seks hull igjen å spille, lå Mikkel og Haakon Michael Mathiesen (Oslo GK) helt likt. I følge Norsk Golf fullførte Antonsen «som en mester verdig», og sikret seg dermed NM-tittelen. Mathiesen endte til slutt tre slag bak, med Magnus Kreken-Randsted (Larvik GK) ytterligere tre slag etter. Jostein Ludvik Ryste fra Drøbak GK endte vel over midten på resultatlisten i den eldste gutteklassen.

Og som ikke dette var nok: Lørdag tok den tidligere DGK-spilleren Viktor Hovland en 2. plass – etter omspill – i EM for amatører i Estland.

Mikkel Antonsen 2016-NM-u15
Norgesmester i klassen Junior gutter U15, Mikkel Antonsen fra Drøbak Golfklubb i midten – flankert av Magnus Kreken-Randsted fra Larvik (bronse) til venstre og sølvvinner Haakon Michael Mathiesen fra Oslo GK til høyre.  (Foto: Privat)

 

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer