Frogns beste friluftsområde – STEM på GOLFBANEN! | Drobak Golf

Frogns beste friluftsområde – STEM på GOLFBANEN!

Frogn skal kåre kommunens beste friluftsområdet, og Drøbak Golfklubbs bane er blant de fem nominerte: - Stem på golfbanen, sier Heidi Beldring ved DGKs kontor på Nordre Belsjø, og minner om: -Banen er et eldorado for golfere i spillesesongen – og et like stort eldorado for turgåere og skientusiaster utenom golfsesongen!

(Tekst: J. Ketil Steine)

I «Friluftslivets år» skal norske kommuner kåre sitt mest attraktive friluftsområde. Frogn kommune har tatt utfordringen, og har nominert fem områder i Frogn etter forslag fra foreninger og enkeltpersoner. På Frogn kommunes hjemmeside er det lagt ut stemmeseddel, og det er mulig å stemme på fem kandidater. I tilknytning til avstemningen ligger det også viktig informasjon om hver av de fem kandidatene.

Om Kandidat 2 – Golfbanen - skriver Frogn kommune: «Golfbanen er et yndet sted for joggeturer, for lufting av hunden, for skigåing og aking. Golfbanen ligger lett tilgjengelig, og brukes som utfluktssted for mange.» -Utenom golfsesongen, er dette absolutt riktig, sier Beldring, som presiserer: -I spillesesongen er det golfspillerne som har førsteretten på området, selv om vi ser at turgjengere og joggere ofte bruker randsonene – særlig opp mot Seiersten og Frogns-marka. Dette går bra så lenge de som ferdes langs yttergrensene vet at golfspillerne har førsteretten, og at de ser seg godt om, legger Beldring til.

De fem kandidatene er:

– 28. august siste frist

Eli Moe, som er planlegger med miljøansvar i Frogn kommune, håper at mange vil klikke seg inn og stemme på det friluftsområdet de synes er best i bygda. Eli Moe forteller at 28. august er siste frist for å stemme. Kort tid etter telles stemmene opp, og vinneren og det mest attraktive friluftsområdet i Frogn vil bli kåret i Badeparken 30. august.

Besøk alle områdene, og få diplom

Frogn kommune oppfordrer alle til å besøke de fem foreslåtte friluftsområdene i løpet av friluftslivets år 2015. I hvert område er det satt ut en turmålkasse med en bok du kan skrive navnet ditt inn i. På golfbanen finner du postkassen på oversiden av Belsjøveien der du krysser veien mellom green 4 og utslaget til hull 5. I informasjonen fra Frogn kommune heter det «Om du besøker alle fem områdene og sender inn et løsningsord til kommunen får du et turmåldiplom tilsendt i posten. Du vil da også være med i trekningen av flere flotte turartikler!

Hva leter vi etter?

For å finne løsningsordet må du notere ned en eller flere bokstaver som står i hver turmålkasse. Rett løsningsord finner du ved å sette sammen disse åtte bokstavene til et ord.»

Send inn løsningsordet

Løsningsordet sendes inn til postmottak@frogn.kommune.no eller Frogn kommune, Postboks 10, 1441 Drøbak. Merk e-posten eller brevet med "Attraktivt friluftsområde - 14/03984". Husk å oppgi navn og adresse. Svaret sendes inn innen 1. desember i år.

Mer informasjon om friluftslivets år finnes på nett http://www.friluftslivetsar.no/fa15/.

Flere friluftsaktiviteter i Frogn finner du i aktivitetskalenderen på nett. https://www.frogn.kommune.no/kalender/kategori/friluftsliv/ »

L1040964 mini a

 

Utenom spillesesongen er golfbanen er et yndet sted for joggeturer, for lufting av hunden, for skigåing og aking. Golfbanen ligger lett tilgjengelig, og brukes som utfluktssted for mange. (Foto: J. Ketil Steine)

 20150630_124540_resized

På golfbanen finner du postkassen på oversiden av Belsjøveien der du krysser veien mellom green 4 og utslaget til hull 5.(Foto: Heidi Beldring)

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer