Drøbak Masters 2018 | Drobak Golf

Drøbak Masters 2018

Drøbaks «golfmastere» er kåret: Søndag 16. september arrangerte vi årets Masters-turnering med Geir Leknes som Master i A-klassen, Terje Olaf Sørensen i B-klassen og Dorothea Annegret Åsheim som Master i C-klassen. Sistnevnte stakk av med seieren for 6. gang i løpet av de sist 20 årene!  Eldstemann i turneringen var Jens Skybak, som er 92!

Golfturneringen «Drøbak Masters» markerer at det nærmer seg slutten på årets golfsesong. Totalt stilte vel 50 til start sist søndag – og deltagerne er vinnere av DGKs  klubbturneringer tidligere i år, samt de mange frivillige, som holder hjulene i gang i golfklubbens mange turneringer. 

Tre klasser
Spillerne deltok i tre klasser: Klasse A med handicap 0 tom 14,4, klasse B med hcp 14,5 tom 24,4 og klasse C med hcp 24,5 tom 36.

I A-klassen, med 20 deltagere, plasserte hele fire spillere seg med 70 slag – og innbyrdes handicap regulerte dermed rekkefølgen: Geir Leknes vant, fulgt av Arne Heiestad, Per-Kristian Høgmoen og Marit Munthe-Kaas.

B-klassen, med 22 deltagere, ble vunnet av en overrasket Terje Olaf Sørensen, som hadde regnet feil underveis, og trodde han kom inn på 79 slag. Sekretariatet fastslo imidlertid at resultatet, regulert for handicap, var 69 og dermed seier. Deretter fulgte Bjørg Færø Skagen med 71 slag og Per Margor Isaksen med 72 slag.

I C-klassen beregnes det såkalte Stableford-poeng, og blant de ni deltagerne, tok Dorothea Annegret Åsheim seieren med 39 poeng fulgt av Anders Laume (37 poeng) og Øivind Adde med 35 poeng.

I ekstrakonkurransen – om å komme nærmest mulig flaggstangen på det første slaget på fire Par 3-hull – vant Tobias Ingeroth på hull 4, Arne Heiestad på hull 6, Liam McGrory på hull 15  og Pelle Lønn  på hull 17.

 

                                                    

                                         Geir Leknes årets master i A-klassen
                                                (Foto: J. Ketil Steine, DGK)

                                                 

                                     Terje Sørensen årets Master i B-klassen  
                                                              (Foto:DGK)

                                              

                               Dorothea Annegret Åsheim, ble årets Master i kl. C for 6. gang de siste 20 årene
                                                              (Foto:DGK)

Flere bilder fra turneringen finner dere her

Mediekontakt DGK: J. Ketil Steine – mobil 47464183          jksteine@broadpark.no       

 

 

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer