DRØBAK LADIES OPEN – LET Access/Nordea Tour 2016 | Drobak Golf

DRØBAK LADIES OPEN – LET Access/Nordea Tour 2016

Golfproffene inntar banen - Årets store, internasjonale golfturnering for kvinner - proffer og amatører – Drøbak Ladies Open (LET Access 2016/Nordea Tour), 
Hvis du ønsker å se elitegolf, bør du besøke Drøbak Golfklubbs bane torsdag, fredag og lørdag denne uken.
Spillerne har hatt såkalte innspills- og treningsdager, hvor de har gjort seg kjent med banen, mandag til og med onsdag denne uken. Onsdag ble det arrangert en såkalt «clinic» med noen elitespillere - hvor de delte sine kunnskaper og erfaringer med utvalgte Drøbak-spillere – på treningsbanen ved Kringerud.

Turnering torsdag, fredag og lørdag

Selve turneringen Drøbak Ladies Open spilles fra torsdag til og med lørdag med nesten 140 deltakere hvorav 12 norske spillere.  De to aktuelle Drøbak-spillerne, Julie Schøyen Reinertsen, som forrige helg ble norgesmester i matchplay, og Sandra Nordaas, spiller for tiden i USA, og deltar dermed ikke. Fjorårets norske elitedeltager, Marianne Skarpnord, er – sammen med Suzann «Tutta» Pettersen -  i Rio og forbereder seg til OL, mens kjente, norske elitenavn, som feks Tonje Daffinrud og den tidligere Drøbak-spilleren Rachel Raastad, er på startlisten i år som i fjor.

Turneringene inngår i LET Access Series, som er turneringer på det nest høyeste nivået for kvinnegolf i Europa. I tillegg deltar spillere fra bla USA, Australia, New Zealand og Malaysia.

Turneringen arrangeres av Norges Golfforbund i samarbeid med Drøbak Golfklubb, LET Access Series og svenske Nordea Tour, og asluttes lørdag ettermiddag. Totalt spiller proffene om 35 000 Euro – med 5800 Euro til vinneren.

 

Rachel Raastad1050285
Den tidligere Drøbak-spilleren Rachel Raastad er en av de neste 140 elitespillerne, som stiller til start i Drøbak Ladies Open torsdag til og med lørdag.
(Foto: J. Ketil Steine)

                                                                                                                                                         

Norske deltagere i Drøbak Ladies Open 2016

Profesjonelle spillere:

Tonje Daffinrud, Rachel Raastad (tidligere DGK, nå Kjekstad GK), Cecilie Lundgreen, Veslemøy Heramb og Marita Engzelius

Amatører:

Stina Resen (Oslo GK), Mariell Bruun (Larvik GK), Michelle Forsland (Oppegård GK), Maiken Bing Paulsen (Drammen GK), Julie Marie Skalleberg (Sandefjord GK), Julie Loennechen (Nøtterøy GK) og Julie Hovland (Sotra GK)

Om Drøbak Ladies Open og LET Access

Drøbak Ladies Open er en av to norske turneringer i den europeiske turneringsserien LET Access Series. Turneringen har en total premiesum på 35.000 euro, og samler de beste norske profesjonelle golferne på kvinnesiden i Europa. LET Access er den offisielle rekrutteringsserien til Ladies European Tour, hvilket innebærer at de fem beste spillerne på LET Access Series ved sesongslutt automatisk kvalifiserer seg for Ladies European Tour påfølgende år.

Mediekontakt:                                J. Ketil Steine – mobil 4746 4183             epost    jksteine@broadpark.no
For mer informasjon, se              http://www.letaccess.com

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer