Drøbak Golfklubb 30 år!

Bli med på feiringen av klubbens 30-års jubileum!

Dagen er 18. august, og det blir aktiviteter fra morgen til sene kvelden – golfkarusell, Texas Scramble-turnering og jubileumsfest fra kl 18 – vi har gleden av å invitere deg m/ledsager til å bli med på feiringen av Drøbak Golfklubbs 30-års jubileum!

Golfkarusell

Aktive og og glade barn, klubbens fremtid, skal selvsagt også få være med på feiringen. Vi arrangerer, nok en gang ved hjelp av mange frivillige, årets tredje Golfkarusell på selveste jubileumsdagen - kl. 12-14

Jubileumsturnering

Feiring av 30-års jubileum er dagen for å hygge seg litt ekstra, og hva er vel mer sosialt enn å spille Texas Scramble? Sett sammen og meld på laget ditt i Golfbox. Du er selvsagt velkommen til å melde deg på enkeltvis; da vil turneringskomiteen sette deg på lag med noen andre trivelige medlemmer. Siden vi feirer medlemmene med denne dagen, så er det heller ingen turneringsavgift for å spille denne turneringen.

PÅMELDING

Jubileumsfest

Jubileumsfesten, for medlem m/ledsager, starter kl 18.

Det blir ekstra stas i år, med god mat og levende musikk fra Svein Rove og orkesteret Blaamugg.

Kafévert Helge T. Askautrud lover åpen grill, og frister med helstekt indrefilet av okse, Amadinepoteter, stekt sopp, salat og husets peppersaus. Kuvertprisen, som inkluderer Cava-velkomst, middag og underholdning er kr 200,-.

PÅMELDING

 

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer