LADIES EUROPEAN TOUR ACCESS SERIES, NORDEA TOUR, DRØBAK LADIES OPEN | Drobak Golf

LADIES EUROPEAN TOUR ACCESS SERIES, NORDEA TOUR, DRØBAK LADIES OPEN

LET Access Series, Drøbak Ladies Open spilles her på Drøbak GK den 28. - 31. mai 2015.

LET Access Series er den offisielle rekrutteringsserien til Ladies European Tour. Alle kvinnelige profesjonelle golfere og amatører over 18 år, med hcp +2 eller bedre konkurrerer på europeisk toppnivå i 15 turneringer sesongen 2016, med spillesteder i hele Europa.
De fem beste spillerne gjennom sesongen rykker opp til Ladies European Tour med fulle spillerettigheter i sesongen 2016 og spillere som ender på plassene 6 til 20 vil komme inn på sistesteget på kvalifiseringsspillet om plasser til 2016 LET.

Resultatene fra LET Access Series gir Rolex Rankings poeng, som igjen er ranking for kvalifisering til Olympiaden i Rio de Janeiro i 2016.
Vi ønsker disse 120 golferne velkommen til Drøbak siste helgen i mai for å gjøre opp om 35.000 Euro, rankingpoeng, heder og ære. Blant de som allerede i dag er påmeldt, http://www.access.letscoring.com/entries/2907 , er det flere norske toppspillere og vår egen Sandra Nordaas vil få mulighet til å konkurrere med den Europeiske eliten på hjemmebane.

Denne korte «teaseren» er første informasjon for å finne funksjonærhjelp til flere oppgaver blant klubbens medlemmer. For å gjennomføre dette arrangementet, har vi behov for hjelp til spillertransport, bane, spillerservice, publikumsservice, start, scorekort mm. Vi har gjennom mange år hatt NGF arrangementer og også denne gang følger funksjonæroppgavene samme mal som tidligere.
Har du anledning, hele eller deler av perioden, gi meg en tilbakemelding så snart som mulig og oppgi også eventuelle preferanser på oppgaver du kan hjelpe til med å løse.

Rune
rune.hillas@if.no
tlf. 9340 3293


LETAS LogoNordea Tour LogoLogo DGK

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer