Styret | Drobak Golf

Torkel Lien, styreleder

Spilt golf siden: 2009
Yrke/bakgrunn: Kommunikasjonsrådgiver og tekstforfatter i Trendheim AS.

Hva er du opptatt av for golfen/klubben: For meg har det sosiale aspektet av golfen vært helt avgjørende. Jeg tror mye av grunnen til min positive opplevelse av fellesskapet i DGK, er den gode blandingen av ulike typer mennesker og en bane som utfordrer både barn og unge og eldre på forskjellige ferdighetsnivåer. For meg er det viktig at arbeidet for en inkluderende klubb fortsetter og at vårt gode rykte "den hyggelige banen" opprettholdes, både innad hos medlemmene og utad hos greenfeespillere. Ved siden av det sosiale er jeg opptatt av kvaliteten på bane, range og våre treningsfasiliteter.

Aud Palm, Nest Leder

Spilt golf siden: 1996
Yrke/bakgrunn: Enhetsleder i hjemmebaserte tjenester i kommunen vår.  Sykepleier, ledelse og pedagogikk

Hva er du opptatt av for golfen/klubben: Jeg ønsker at golf skal bli en aktivitet for hele familien på den hyggelige banen vår og at klubben har en sunn økonomi for å drifte sine ønsker og forpliktelser.   

Oliver Bugten, medlem

Spilt golf siden: 2005
Yrke/bakgrunn:
Prosjekt og produksjonsansvarlig hos Wilt Media. Ved siden av avslutter jeg en bachelor i Læringspsykologi v/Høyskolen i Oslo og Akershus våren 2016.

Hva er du opptatt av for golfen/klubben:

Bjørn Malmbekk, medlem

Spilt golf siden: 1990, medlem av DGK siden 1997

Yrke/bakgrunn:
Senior konsulent  - rådgivning og utvikling innen salg og ledelse

Hva er du opptatt av for golfen/klubben: Å hele tiden utvikle banen og miljøet i klubben slik at medlemmer og gjester opplever golfglede på den hyggelige banen hver gang.

Hva er du opptatt av for golfen/klubben: Først og fremst den innvirkning golf har på folkehelsen vår. Golf har «alt» når det gjelder aktivitet, sosialt og for den som ønsker konkurranse, og ikke minst at det er for alle aldersgrupper. DGK skal være et godt sted for alle, med alle.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Charlotte Andresen, varamedlem

Spilt golf siden:
Yrke/bakgrunn:

FunksjonNavnTelefon
Leder Torkel Lien970 60 037
NestlederAud Palm415 31 370
StyremedlemBjørn Malmbekk977 60 660
StyremedlemKjersti Haraldseid480 97 940
StyremedlemOliver Bugten920 12 948
VaramedlemPelle Lønn907 72 323
VaramedlemCharlotte Andresen480 71 285

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer