Torkel Lien, styreleder

Spilt golf siden: 2009
Yrke/bakgrunn: Kommunikasjonsrådgiver og tekstforfatter i Trendheim AS.

Hva er du opptatt av for golfen/klubben: Klubbens miljø og utvikling, at totalopplevelsen DGK skal begeistre medlemmer og gjester hver gang.

Rolv Ulstein Pilskog, nestleder

Spilt golf siden: 2009
Yrke/bakgrunn:
Arbeidende styremedlem i et investeringsselskap

Hva er du opptatt av for golfen/klubben: Rekruttering, miljø og bane er de tre tingene jeg ønsker å bidra med til å bli enda bedre i klubben vår.

Kjellaug Sælen, medlem

Spilt golf siden: 2014. (Fersk, men ivrig golfspiller 🙂 )
Yrke/bakgrunn: Jeg er utdannet registrert revisor og autorisert regnskapsfører. Er medeier i et regnskapskontor på Ski. Jeg har erfaring fra privat og yrke med organisasjonsarbeid.

Hva er du opptatt av for golfen/klubben:
Jeg ønsker at golf skal bli en aktivitet for hele familien på den hyggelige banen vår og at klubben har en sunn økonomi for å drifte sine ønsker og forpliktelser.   

Oliver Bugten, medlem

Spilt golf siden: 2005
Yrke/bakgrunn:
Prosjekt og produksjonsansvarlig hos Wilt Media. Ved siden av avslutter jeg en bachelor i Læringspsykologi v/Høyskolen i Oslo og Akershus våren 2016.

Hva er du opptatt av for golfen/klubben: For meg har det sosiale aspektet av golfen vært helt avgjørende. Jeg tror mye av grunnen til min positive opplevelse av fellesskapet i DGK, er den gode blandingen av ulike typer mennesker og en bane som utfordrer både barn og unge og eldre på forskjellige ferdighetsnivåer. For meg er det viktig at arbeidet for en inkluderende klubb fortsetter og at vårt gode rykte "den hyggelige banen" opprettholdes, både innad hos medlemmene og utad hos greenfeespillere. Ved siden av det sosiale er jeg opptatt av kvaliteten på bane, range og våre treningsfasiliteter.

Aud Palm, medlem

Spilt golf siden: 1996
Yrke/bakgrunn: Enhetsleder i hjemmebaserte tjenester i kommunen vår.  Sykepleier, ledelse og pedagogikk

Hva er du opptatt av for golfen/klubben: Først og fremst den innvirkning golf har på folkehelsen vår. Golf har «alt» når det gjelder aktivitet, sosialt og for den som ønsker konkurranse, og ikke minst at det er for alle aldersgrupper. DGK skal være et godt sted for alle, med alle.

Charlotte Andresen, varamedlem

Spilt golf siden:
Yrke/bakgrunn:

Hva er du opptatt av for golfen/klubben:

Bjørn Malmbekk, varamedlem

Spilt golf siden: 1990, medlem av DGK siden 1997

Yrke/bakgrunn:
Senior konsulent  - rådgivning og utvikling innen salg og ledelse

Hva er du opptatt av for golfen/klubben: Å hele tiden utvikle banen og miljøet i klubben slik at medlemmer og gjester opplever golfglede på den hyggelige banen hver gang.

FunksjonNavnTelefon
Leder Torkel Lien970 60 037
NestlederRolv Ulstein Pilskog932 56 347
StyremedlemAud Palm415 31 370
StyremedlemKjellaug Sælen400 60 180
StyremedlemOliver Bugten920 12 948
VaramedlemBjørn Malmbekk977 60 660
VaramedlemCharlotte Andresen480 71 285

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer