Callaway Junior Tour – Jostein Ludvik Ryste fra Drøbak best i lørdagens golfturnering. | Drobak Golf

Callaway Junior Tour – Jostein Ludvik Ryste fra Drøbak best i lørdagens golfturnering.

Junioren Jostein Ludvik Ryste (17) fra Drøbak Golfklubb var desidert best i lørdagens Callaway Tour og Junior Tour på Drøbak Golfklubbs bane i regnværet sist lørdag. Han vant sin klasse for juniorer 16-19 år, og Ryste, som spiller med et handikap på 4, gikk banen under til dels vanskelige forhold på 73 slag. Drøbak-banens «par» er 70, og Ryste spilte dermed kun 3 slag over banens par – ett slag under sitt eget «par».

-Jeg var litt spent før start, sier Jostein Ludvik Ryste, og forteller at et fingerbrudd tidligere i år har gitt ham et lengre treningsavbrudd. Han var således lettet og glad over å levere et så godt resultat etter at gipsen nå er tatt av.

Callaway Tour er en juniorturnering i regi av Norges Golfforbund, og er åpen for de beste juniorene med maksimalt handikap 18. Turneringen spilles over 18 hull i fire klasser: J 13-15, J16-19, G 13-15 og G 16-19. I lørdagens turnering på Drøbak Golfklubb stilte 36 juniorer til start.

Kun tre køller

Det spesielle med lørdagens turnering var at deltakerne kun fikk ha med seg tre køller pluss putter i golfbag’en. Normalt har spillerne opptil 14 forskjellige køller med seg på runden. Turneringen ble prikkfritt gjennomført av Drøbak Golfklubbs solide støtteapparat, som involverer flere av klubbens veteraner.

Callaway Junior Tour 2015 Vinnerne

Vinnerne Erik Einmo Thomassen, Moss & Rygge. Jostein Ludvik Ryste, Drøbak Golfklubb. Ida Kristin Lindberg, Atlungstad (Foto: Privat/DGK)

Callaway Junior Tour 2015 Jostein Ryste

Beste spiller og vinner av klasse Gutter 16-19, Jostein Ludvik Ryste, Drøbak Golfklubb. (Foto: Privat/DGK)

                                                                                                                                             

Mediekontakt DGK: J. Ketil Steine – mobil 47464183 jksteine@broadpark.no

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer