Også i 2017 har GGG en rekke prosjekter for ulike grupper på vei inn i våre vanlige GGG-grupper. Mange av disse gruppene kan være til behandling ved ulike private og offentlige virksomheter slik at treningstidene blir mer eller mindre faste i løpet av sommer- og vintersesongen og i tillegg vil også stedene kunne variere fra gruppe til gruppe.

I løpet av februar og mars har Fossum kollektivet hatt egen trening på Haug Golfsenter dels torsdager og også lørdager og søndager. Dette har vært tider som har vært mest hensiktsmessige fordi:

  1. Det har passet best inn i den normale aktiviteten som skjer på Fossum ved Årungen
  2. Det er tidspunkter som det foregår lite eller ikke noe for brukerne.

Det er begrenset hva de kan få til av aktiviteter når de trenger å fylle en ellers kjedelig tid med noe som gir livet utfordringer, er morsomt og ikke minst trigger mestringsfølelsen og konkurranseinstinktet!

I tillegg er det mange tider som egner seg bedre enn trening på dagtid for mange: Fredag, lørdag og søndag ettermiddag fram til sola går ned kan det være lite trøkk på banen og vi har den nesten for oss selv.

Et annet tidspunkt som er helt suverent, er tidlig hver morgen om sommeren. Det er ingen større opplevelse enn å komme på banen før alle andre en stille solskinnsdag: Ingen vind, helt stille, mange ville dyr som elg, rådyr, rev, røyskatt og andre er ikke skremt til å gjemme seg av mye av oss menneskers aktiviteter på banen. Det er også ofte vi ser forskjellige fuglearter og for mange er det herlig å kunne gå en golfrunde sammen med venner og være hjemme hos familie og barn til frokost!

GGGs og klubbens mange frivillige står nærmest i kø for å hjelpe oss å hjelpe alle dere som vil delta i våre treninger og bane spill. Vi må bare vite det litt på forhånd for å kunne planlegge dette.

Vi har allerede funnet alternative treningsarenaer for sesongen som er vanskelig med kunstbanene i Frogn og på Nesodden så lenge de er snøfrie.

Det jobbes med enda flere, men vi trenger nok sommersesongen for å planlegge dette nærmere!

 

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer