Snart er golfsesongen over… | Drobak Golf

Snart er golfsesongen over…

I løpet av uken (uke 43) og senest fredag 23. oktober – litt avhengig av «vær og vind» - stenger vi banen helt for spill. Dermed kan turgåerne – med eller uten hunder, og med eller uten ski på beina – snart «overta» det flotte parkområdet frem til neste års spillesesong starter.  Og: Er du i tvil om du kan spille et hull – se om det gule eller røde flagget står på greenen/banen. Er flagget borte er hullet stengt for vinteren ….

Arbeidet med vinterforberedelsene på banen startet mandag i uke 42 på back-nine, og den uken var det tilbud om fortsatt spill på de første ni hullene. Denne uken fortsetter vi vinterforberedelsene på front-nine og "alle" hullene vil stenges i løpet av noen dager ut i denne uken.

Vinterforberedelsene er nødvendige

-Vi trenger noen uker på å få gjort nødvendig vedlikehold før kuldegrader kommer og eventuelt snøen legger seg og dette er absolutt nødvendige forberedelser før «vinterdvalen»: -Drøbaks golfbane har i mange år vært kjent for gode spilleforhold når vi åpner sesongen om våren, og dette skyldes i stor grad det gode arbeidet våre banemannskaper gjør før vinteren kommer.

Vi minner igjen om at sesongen for  drivingrange, pro-shop og kafé dermed også er over for i år. Pro-shop og Jim flytter som vanlig ut til Haug Golfsenter på Drøbakveien og Helge-Trygve Askautrud, som driver golfkafeen, fortsetter med catering og tilbud om lukkede selskaper i DGKs klubbhus på Nordre Belsjø.

Bjørn Fleisje 2015

-Årets spillesesong er snart over på Drøbak Golfklubbs bane, sier greenkeeper Bjørn Fleisje (bildet): - Selv om det fortsatt virker grønt og innbydende, som her ved green nr 10 like syd for låven på Kringerud, har vinterforberedelsene nå startet, og banen er helt stengt fra og med senest fredag 23. oktober. Er du i tvil – se om de gule eller røde flaggene er oppe, da er det spill på denne delen av banen.(Foto: J. Ketil Steine/DGK)

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer