Sesongslutt 2013 | Drobak Golf

Sesongslutt 2013

Det nærmer seg sesongslutt her på Drøbak Golfklubb og bane - Vi stenger Startbod, booking, golfbilutleie og kafe fra mandag 7. oktober - Banen holdes åpen en uke til og stenges fra mandag 14. oktober og er den siste uken (uke 41) kun åpen med ballrenne og med vær-forbehold. Greenfee på ballrenne i uke 41 er kr. 300. Proshoppen og Drivingrangen er også åpen i uke 41 fra kl. 09:00 - 17:00

I tiden fremover kan banen bli stengt i morgentimene grunnet frost. De som eventuelt har bestilt starttid som berøres av frosten mister dessverre denne.

Høsten har kommet for alvor og sjansen for frost på banen om morgenen øker. Spillere som har bestilt starttid som berøres av frosten mister dessverre starttiden. Banemannskapet vil fortløpende vurdere når banen kan åpne.

Hvorfor stenger banen når det er frost?

Når et menneske eller en hund tråkker på frossent kortklipt gress knekker gress-stengelen nederst ved jordoverflaten og cellestrukturen ødelegges. Når dette skjer dør gresset. Etter et par dager blir gresset brunt og man får brune flekker der hvor gresset har blir tråkket på.

Dette er grunnen til at de fleste golfklubber holder banen stengt på frostfulle morgener, til frosten har smeltet. Husk at en firerball kan lage hundrevis av fottrykk på en green, og skadene kan bli store.

I perioden fremover er derfor fare for at banen holder stengt om morgenen inntil frosten har sluppet taket.

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer