Pink Cup samlet inn til ny rekord!

Med fjoråret i friskt minne hvor vi måtte avlyse etter tre spilte hull på grunn av regnvær, var vi veldig spente på årets turnering. Værmeldingen var ikke av de aller beste, men undre over alle undre så opprant dagen i strålende sol.

44 glade Drøbak golfere hadde meldt seg på Pink Cup turneringen som er en veldedighets turnering i samarbeide med Norges Golfforbund og Kreftforeningen og inntekten går uavkortet til forskning på brystkreft. I år spilt vi Texas Scramble. I tillegg til startkontingenten på kr. 200, hadde vi lagt inn en rekke "øvelser" som man måtte betale for. Denne dagen måtte alle betale for å parkere, man kunne kjøpe Mulligan, det ble betalt bomavgift for å krysse broen ved hull nr 13 og hvis du trodde du traff green på hull nr, 17 måtte du betale for det også.

Ved klubbhuset ble det arrangert putte konkurranse,og på forhånd hadde vi solgt lodd for til sammen 5000 kr. Det som virkelig gjorde susen i år var en auksjon som alene bragte inn kr. 14.850 i kassen. Denne ble mesterlig styrt av Roy Barth Gundeid som gjorde en glimrende jobb for å få opp prisene på det som ble auksjonert bort. Stor takk til Henrik Bjørnstad som hadde donert Driveren han brukte på PGA turen i 2006, en prototype putter designet for Jason Day, ved siden av at han signerte på briller og rødvinsflasker. Nok en gang, TUSEN TAKK.

En av våre lovende juniorer, Robin Berngrim-Bogwald, ble den lykkelige eier av putteren og brukte penger han hadde fått til konfirmasjonen. Klubben selv kjøpte Driveren som et klenodium til klubbhuset. For ikke å snakke om alle de som ble lykkelige eiere av rødvin og solbriller. Dette var gøy!!!

Jeg bøyer meg i støver for alle som bidro til denne strålende dagen, alle stilte med smil om munnen og åpne lommebøker. For oss som har jobbet sammen for å få dette til var det en utrolig hyggelig dag, stemningen under auksjonen ble ganske munter og alle var et eneste stort smil. For de av oss som har vært rammet av brystkreft og de som er midt oppe i det er vi takknemlig for at alle er så positive og bidrar til det viktige arbeidet.

I år har vi slått alle tidligere innsamlings rekorder. Så langt har jeg kunnet telle meg frem til den nette sum av kr. 36.090!! Helt fantastisk.

Av de klubbene som har samlet inn mest penger spilles det en Norgesfinale som i år går av stabelen på Losby Golfklubb 15. sept. Vi har vært med to ganger tidligere og jeg er mer enn 100% sikker på at vi blir med i år også. Det teamet som vant årets turnering hos oss var Merete Johnson, Liv Guildford, Rune Hillås og Lars Andre Buer. Dette blir Team Drøbak som skal spille og vi krysser fingrene for at de også vinner denne konkurransen. Lykke til!

Da vil jeg på vegne av alle i Damegruppen takke for årets innsats og vi gleder oss til neste år.

Jeg truer med nok engang og stille med Rosa hatt og Boa.

Gro Lyng-Jørgensen

 Pink Cup DGK 2013_3 Pink Cup DGK 2013_4 Pink Cup DGK 2013_5 Pink Cup DGK 2013_6

Pink Cup DGK 2013_2

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer