Medlemsinfo LETAS

Drøbak Golfklubb skal som kjent arrangere Ladies European Tour/Nordea Tour, Drøbak Ladies Open i perioden torsdag 28. mai til søndag 31. mai. Hele norgeseliten, med våre europatourspillere Marianne Skarpnord, Tonje Daffinrud og Caroline Martens i spissen, vil sammen med Drøbaks egne Sandra Nordaas og Julie Reinertsen, kjempe om tittel og 35.000 Euro disse dagene.  http://www.norskgolf.no/artikler/nyheter/team-norway-jentene-kommer-til-drobak

Totalt 120 deltakere fra hele verden deltar i denne turneringen. Torsdag er det innspill hele dagen og selve turneringen starter fredag. Det spilles tre runder, med start kl 08.00 fredag og lørdag. Etter cut, de 40 beste og delte, spilles sisterunden søndag med start 07.30. Premieutdeling i haven umiddelbart etter siste scoreinnlevering, ca. kl 15.00.

Det er en kvalitet på deltakerne vi sjelden opplever samlet i et startfelt i Norge og vi oppfordrer alle til å komme som tilskuere disse dagene. Gratis adgang.

Vår bane er stengt for spill fra torsdag morgen 28. mai til søndag 31.mai  etter turneringen. For de av dere som ønsker å kombinere det å være tilskuer på turneringen hos oss med å spille, eller bare vil spille en runde golf selv, har vi avtalt med våre gode naboer i Mørk GK og Moss & Rygge GK at DGK’s medlemmer kan spille disse banene uten kostnad mens vi har turneringen hos oss. For spill på Mørk gjelder dette hele perioden, mens på Moss & Rygge kan vi spille lørdag og søndag. Book starttider på disse banene i Golfbox på vanlig måte. Vi takker Mørk GK og Moss & Rygge GK for denne hyggelige gest!

LETAS LogoLogo DGK Nordea Tour Logo

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer