ESGA Masters 2012

Bilde er tatt i forbindelse med banketten, og viser alle deltagerne i begge de norske klassene

Følgende står å lese på hjemmesiden til NSG:

Norge deltok 7-10.8 i ESGA MASTERS (+70) turneringen i LENGENFELD i Østerrike med 12 spillere - 6 i Championshipdelen (brutto) og 6 i Cupdelen (netto).

BRUTTOLAGET besto av: Trond Haug, Oslo GK - Per Krogh, Mjøsen GK - Knut Ellingsen, Haga GK - Petter Lund, Soon GK - Jan Erik Evensen, Drøbak GK og Jan-Erik Keim, Drøbak GK. NETTOLAGET: Steinar Hagen, Asker GK - Jan Arne Rese, Asker GK - Bjørn Wiel, Haga GK - Thor-Erik Hognrø, Oslo GK - Oddbjørn Høvik, Drøbak GK og Knut Isachsen, Bærum GK. Turneringen ble avviklet under optimale spille- og værforhold med Fourball, Greensome og Singles. Norge ble nr 8 i Championshipdelen mens Cuplaget kom inn på en meget respektabel delt 3.plass med Italia. I 2013 er mesterskapet lagt til Marbella i Spania i tiden 9-13.6. Det er bare å legge seg i hardtrening! (14.8-jhs).

Oddbjørn Høvik sendte oss følgende:

Hei til alle interessenter og sponsorer.

Jeg er dypt takknemlig og stolt over at jeg fikk anledningen til å få være med på EM Masters Seniors Championship & Cup i Østerrike. Det har vært 4 dager med spill under flotte forhold på en meget krevende bane. Festivitasen rundt arrangementet var pompøst med flott mottakelser - banketter med premieutdeling som jeg kun har sett på TV tidligere. I min klasse var det lag fra 19 land. Sportlig er det også det største jeg har vært med på med tre spilleformer hvor vi spilte med forskjellige nasjoner hver dag.

Det norske laget som jeg spilte på fikk samme sammenlagte poengsum (284) som det Italienske, men spesielle regler gjorde at vi fikk den sure 4. plassen.

Et ekstra poeng av noen av oss hadde vært nok til å ta bronsemedaljen. Men vi ble best i Norden og hadde 15 nasjoner bak oss. Vi var 6 mann på laget fra Norsk Seniorgolf. Hver deltager måtte kvalifisere seg for deltagelse gjennom uttagningsturneringer på forskjellige baner i Norge.

Det andre norske laget som spilte i bruttoklassen ble nr. 8. Det svenske og franske laget ble disket p.g.a feil ført scorecard. Vedlagte bilde er tatt i forbindelse med banketten, og viser alle deltagerne i begge de norske klassene.

Takk for støtte fra hjemmeklubben, og stor tålmodighet av familie og venner i uttaksperioden.

Hilsen

Oddbjørn

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer