Baneåpning

"Banegutta" er godt i gang med forberedelsene til baneåpning! Vi åpner banen for spill senest søndag 23. april. Booking av starttider åpner i Golfbox fra søndag 16. april for medlemmene og fra torsdag 20. april for gjester/greenfee spillere -

Velkommen til golfglede på den hyggelige banen!

Oppstart sesong 2017

Vi nærmer oss sesong 2017, gresset begynner nå å få sitt første grønnskjær i sydvendte hellinger, noe som bærer bud om at våren endelig er her.
Vi utfører nå vanlige prosedyrer med å klargjøre banen til åpning. I tillegg har vi dresset Fairwayer og slitasjeområder i Roughen, dressede områder er børstet, Fairwayene er børstet tre ganger. Børstingen er med på å reise gresset samtidig som vi jobber dressesanden ned.

Vi har hatt befaring med Arborist på banen for å kartlegge behov i forhold til trærne på banen vår;
Dette har resultert i felling av poppler på hull 2, 3 og 17. På hull tre vil vi flytte noen Agnebøker som i dag står ved utslaget på hull 3, da disse i dag står for tett. Videre beplanting på banen vil vi gå opp med både Banekomitee og arborist. De store eikene rundt green 1 beskjæres, dvs. at de døde greinene fjærens, her er gjenstår det nå i hovedsak å beskjære to trær, dette vil bli gjort kommende uke.

Vi har som mange av dere har sett et par prosjekter i gang:
Vi har gravd opp fronten mot vannet på første Fairway på hull 2, her vil det kultes og duk legges før massen blir lagt tilbake og ferdiggress lagt. Arbeidet er i gang og har sammen med Tee 17 høyeste prioritet.
På hull 2 er Fairwaybunkeren på venstre side drenert, her gjenstår sluttføring og gresslegging.
Tee 17 begynner nå å ta form, drenering og vanningsanlegg er klart, shaping og gruslegging er ferdig. Nå legger vi på vekstmassen, denne vil bli komprimert og da gjenstår i hoved sak gressleggingen.

Vi vil etter beste evne prøve å bli ferdig med gravearbeidene på banen i løpet av kommende uke.

Vi er så heldige å ha samme bemanning i år som i fjor, dette forenkler det meste, da gutta går inn i ny sesong til kjente oppgaver.

Vi gleder oss til sesongen 2017!

 

Bjørn Fleisje
Head greenkeeper

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer