Drøbaks Viktor Hovland storspilte igjen! | Drobak Golf

Drøbaks Viktor Hovland storspilte igjen!

Drøbak Golfklubbs lovende juniorspiller Viktor Hovland (bildet) - og en annen norsk junior, Kristoffer Reitan - spilte meget bra i Jacques Leglise Trophy på Royal Bornoch i Skottland før helgen, og «reddet» det europeiske laget fra tap mot laget fra De Britiske Øyer.

De to norske deltagerne bidro godt for Europa-laget, og tok blant annet en knusende seier i såkalt «foursome». Selv om dette ikke var nok i sammendraget, beviste de norske gutta nok en gang at de er helt i toppen blant europeiske amatørspillere, skriver Norsk Golf og forteller at Europa-laget likevel ikke klarte mer enn uavgjort mot De Britiske Øyer. Hadde det ikke vært for Viktor og makker Kristoffer Reitan, hadde Europa-laget tapt.

Viktor Hovland og Kristoffer Reitan representerte Europa i Jacques Leglise Trophy sammen med juniorspillere fra Island, Danmark, Sverige, Tyskland, Italia og Frankrike. Motstanderne kom fra England, Irland, Wales og Skottland. Turneringen – som kan sammenlignes med Ryder Cup der Europa spiller mot USA – har vært arrangert siden 1958. For å ta med trofeet hjem var fastlands-Europa avhengig av å vinne turneringen, men De Britiske Øyer holdt stand med minste mulige margin: 12,5 poeng ble til slutt fasiten for begge lag, og dermed beholdt britene trofeet i den prestisjefylte matchturneringen.

Fullstendige resultater

viktor_hovland_NG

Viktor Hovland – Drøbak Golfklubb - beviste nok en gang at han er blant Europas beste amatører, og sanket viktige poeng for det europeiske laget i Jacques Leglise Trophy.

(Foto: Norsk Golf)

                                                                                                                                            

Mediekontakt DGK: J. Ketil Steine – mobil 47464183 jksteine@broadpark.no                       

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer