Det nærmer seg åpning av banen… | Drobak Golf

Det nærmer seg åpning av banen…

Snøen er nå så godt som borte på hele banen og banegutta er godt i gang med forberedelsene til baneåpning! Om ikke vær og vind er for mye mot oss de nærmeste dagene vil vi gjennomføre dugnad og dugnadturnering lørdag 9. april og banen vil da åpne for spill søndag 10. april - (med vær forbehold). Booking av starttider åpner i Golfbox fra søndag 3. april for medlemmene og fra onsdag 6. april for gjester/greenfee spillere - Velkommen til golfglede på den hyggelige banen!

Bjørn 2 på klipper Lars ruller green 16 310316 Bjørn Fleisje 2015_2

Banestatus

Vi er nå i gang med å klargjøre banen for sesongen. Mannskapet er på plass, og arbeidet er i gang. Greenene er blitt valset og klippet, så nå skal de dresses med sand, børstes og valses igjen.

Vinteroverlevelsen har vært god, den preventive sprøytingen på Greener, Forgreener og utslagsstedene har vært vellykket, så det ser lovende ut for en bra start på sesongen.

Den største nyheten på banen er at vi vil fylle igjen bunkeren bak hull 6 og shape terrenget ferdig før vi gresslegger. Gravearbeidene tar vi før banen åpner, gressleggingen så snart gresset kan leveres.

Vi vil samtidig tilrettelegge for nytt utløp fra dammen foran hull 6, dette for å øke sirkulasjonen i dammen, slik at vi får bukt med det stillestående vannet.

Nå venter vi bare på litt mer varme i været slik at banen tørker opp, og veksten kommer i gang.

Med dette ser det ut til at vi kan få en tidlig start på sesongen i år.

Bjørn Fleisje

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer