Det gror litt ennå…

...selv om gresset har tatt en liten pause i varmen.

Vi har ikke ligget på latsiden i perioden tross sommer og varme, vi har gjennomført 2 klubbturneringer og 1 NGF Titleist Tour turnering over 3 dager for de beste juniorene i landet. I tillegg har vi gjennomført en golfkarusell, deltatt på Barnas Borg ute på Oscarsborg og vi har gjennomført den første av to Golfcamper for barn og unge i alderen 7-18 år - Vi takker for all hjelp og støtte vi her har fått av av alle dere frivillige i klubben, uten hadde vi ikke kunnet gjennomført så mye av dette!

Det har siden forrige rapport kommet til 11 nye medlemmer det har blitt spilt 5350 runder som gir et snitt på 173 runder pr. dag og en dekningsgrad på banen på nesten 60 prosent den siste måneden. På disse rundene har vi hatt 735 green fee spillere som gir et snitt på over 23 pr. dag - Dette er en økning på 5 flere green fee spillere pr. dag sett i forhold til forrige periode!

Totalt siden åpningen har vi nå "fått" 79 nye medlemmer, det har blitt gjennomført 16505 runder med golfspill som gir et snitt på over 154 starttider pr. dag - Det betyr en dekningsgrad på banen på 52 prosent så langt i sesongen! Vi har siden vi åpnet hatt 2017 green fee spillere som gir et snitt på 19 gjestespillere pr. dag!

Drøbak Golfklubb ønsker alle en fortsatt riktig fin og god sommer! Vi takker alle våre medlemmer, gjester og samarbeidspartnere for fortsatt lojalitet og støtte, og vi ser frem til en videre super golfsesong her på den hyggelige banen! Vi retter også en stor takk til Green keeper staben vår og de frivillige hjelperne våre som har jobbet godt og sørget for en bane og anlegg med flott kvalitet og god standard gjennom hele sesongen så langt!

TT Match bilde 5 (5) bilde 5 (2) bilde 4

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer