Det fortsetter og gro…

...siden forrige rapport har vi fått 8 nye medlemmer og det har blitt gjennomført 4976 runder som gir en dekningsgrad på anlegget i perioden på 54 prosent. Av disse rundene har green fee/gjeste spillerne stått for 781 runder som betyr over 25 green fee runder pr. dag, en økning på 2 runder flere pr. dag enn i forrige periode!

Totalt siden åpning av banen for sesongen har det kommet til 87 nye medlemmer og det er gjennomført 21287 runder golf som betyr over 155 startider pr. dag som gir en dekningsgrad på banen på over 52 prosent, som er en liten økning siden siste rapport! Totalt for sesongen så langt har vi hatt 2772 green fee/gjeste spillere som er over 20 green fee runder pr. dag, også det en liten økning siden forrige rapport!

Drøbak Golfklubb ønsker alle en fin sensommer og flott høst! Vi takker fortsatt alle våre medlemmer, gjester og samarbeidspartnere for lojalitet og støtte, og vi ser frem til en flott golfhøst her på den hyggelige banen! Vi takker spesielt til Green keeper staben vår og de frivillige hjelperne våre som har jobbet godt og sørget for en bane og anlegg med flott kvalitet og god standard gjennom hele sesongen så langt!

Drøbak Golfklubb Drøbak Golfklubb Hull 6+5 Klubbhus og hage 2014 Bedriftsturnering?

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer