Baneinformasjon 16. april | Drobak Golf

Baneinformasjon 16. april

Mye forebyggende arbeid har blitt gjort på banen i det siste. Med 1 meter snø som skal smelte og renne bort – dette tar dessverre sin tid.

Basert på de rådene forhold tror vi de fleste har full forståelse for at ting kommer til å ta litt tid i år. Vi heller mot en åpning medio mai.

Vi har nedlagt mye arbeid for å ivareta anlegget best mulig. De snømengdene vi fikk har og skal i tiden fremover smelte og renne bort. Mye av denne smeltingen skøyt fart i helgen og mye av snøen er nå borte, men noe gjenstår. Når all snøen er borte må flatene få tørke opp.

Normalt tar det ca. 3-4 uker etter at snøen er borte for å skape bærekraftige spilleflater som kan ta imot den spillebelastning vi har på Drøbak Golfklubb. Utfordringene vi får med så mye snø og is som i år vil garantert påvirke kvaliteten på spillefeltene. Hvor store skadene blir er det fortsatt for tidlig å si siden det fortsatt ligger noe snø på deler av banen. Noen skader har vist seg.

Når det gjelder greener ser det etter forholdene relativt positivt ut, men fortsatt er det for tidlig å si noe sikkert. Vi tror at utgangspunktet er bærekraftig, men det er noen skader som må repareres.

Kommende uker vil vi fokusere på følgende:

Klargjøring for oppstart av Golfbanen.

Håper ellers at alle har forståelse for at denne vinteren medfører senere åpning en vanlig.

Vennlig hilsen Banegjengen

Bilder tatt 16. april 2018:


Hull 6+5


Hull 9+8

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer