Bedrifter | Drobak Golf

Drøbak golfklubb er og har vært blant Norges topp tre mest besøkte golfbaner i over 10 år. Vi tror mye av suksessen ligger i vårt hyggelige og uformelle miljø kombinert med en meget flott og velholdt golfbane som ikke er for tung å gå, men som allikevel er mer enn utfordrende nok for de aller fleste!

Klubbhuset ble bygget i 1810 av kjøpmann Hans Angell og danner en flott ramme rundt våre golfaktiviteter. Her ligger administrasjonen og kafeen. Proshop med driving range ligger rett ved parkeringsplassen. Vi har i tillegg fire treningsområder;

-       Stor puttinggreen v/klubbhus

-       Bunker, pitch og putt område v/hull 1

-       Korthullsbane v/hull 11/Bergsvea

-       Driving range v/proshop

Drøbak Golfklubb ble stiftet 31. oktober 1988 og vår 18 hulls parkbane åpnet i juni 1992. Vi har nesten 2.000 medlemmer og mellom 6.000 til 8.000 besøkende hvert år, og det gjennomføres mellom 25.000 og 30.000 runder golf hver sesong. Vi kan med disse tallene påberope oss å være «Norges» mest populære golfbane og klubb - Kom selv og finn ut hvorfor!

Drøbak Golfklubb er et koselig sted å besøke, og vi har over tid og med møy­sommelig arbeid fått en meget flott golfbane med topp greener og høy kvalitet i alle ledd som passer de fleste amatører, men likevel er utford­rende nok for selv de beste spillerne. Vi har en åpen og oversiktlig 18-hulls parkbane som ligger meget sentralt til i idylliske Drøbak, kun 25 minutter fra Oslo. Med vårt profesjonelle og service vennlige personal, topp kvalitet på bane og anlegg og sammen med den sentrale beliggenheten gjør også Drøbak Golfklubb til den «perfekte» arenaen for bedriftsgolf og firmaarrangementer.

 Vi er stolte av vår golfbane og anlegg, og har mottatt mange rosende ord for greenkvalitet, layout og annet, og vi har blitt beæret med prisen: «Premier European Golfcourse» fra den euro­peiske sammenslutningen av golfarkitekter. Vi ble også i 2010, som en av 3 idrettslag, nominert til Inkluderingsprisen av Norges Idrettsforbund for vårt arbeid med å gjøre golfen kjent og som en aktivitet for alle og spesielt mot vårt arbeid med Golf Grønn Glede.

 

Drøbak Golfklubb - golfglede på den hyggelige banen
Tlf. 64 98 96 50
e-post: dgk@drobakgolf.no

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer