Barn og unge | Drobak Golf

Drøbak Golfklubb har et godt og trygt miljø for barn. Treningsgruppene våre ledes av en profesjonell golftrener (pro) med hjelp fra flere voksne hjelpetrenere.

Ukentlig trening

Vi trener en time per gang, og du kan velge mellom å trene en eller to ganger i uka. Når vi setter sammen treningsgruppene, tar vi hensyn til alder, ferdighetsnivå og eventuelle ønsker om å trene på samme gruppe som venn/venninne. Vi trener på klubbens treningsområder og på golfbanen. Alle treningene ledes av en profesjonell trener (pro) med hjelp av klubbens voksne, utdannede trenerressurser.

4-dagers golfcamp

På våre populære golfcamper, som varer fra mandag til og med torsdag, er det gøy med golf fire hele dager til ende. I løpet av disse dagene tar nybegynnere VTG-kurset, mens de mer erfarne utvikler spillet sitt på banen slik at det blir enda morsommere med golf. Campen ledes av pro med hjelp fra voksne hjelpetrenere og noen av klubbens beste spillere.

Åpen dag – golfkarusell

Golfkarusell, golfklubbens åpne dag, er et tilbud til de minste barna. Vi lager en løype med ulike stasjoner som barna får prøve, selvsagt med plastkøller og myke baller som egner seg for de minste. Og ja, det blir selvsagt også tid til en tur i golfbil! Dato for golfkarusellene, som det er gratis å være med på, bli annonsert på våre Facebook-sider. Følg med!

Kategori Priser   
Medlemskap barn 0 - 16 år 600,-
Junior 6 -9 år, trening to ganger i uka 2200,-
Junior 10 -16 år, trening to ganger i uka 2200,-
Junior 10 -16 år, trening en gang i uka 1200,-
Golfcamp 4 dager uke 27 600,-
Golfcamp 4 dager uke 33 600,-
Golfcamp 4 dager uke 40 450,-
Golfcamp, tillegg for VTG-kurs inkl. materiell 200,-
Golfcamp, tillegg medlemskap i Drøbak Golfklubb 300,-
Golfcamp uke 32, tillegg for 1/2 sesong medlemskap i Drøbak Golfklubb 150,-

Juniorkomité:

FunksjonNavnTelefon
LederJahn Thore Nerhus

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer