Greenkeeper informerer

Banestatus 19.05.16

Det nysådde gresset på Greenene har begynt å spire, det er fremdeles små og tynne gresstrå, men de kommer. Vi fikk litt regn i dag, og det gjør godt, men det er på langt nær nok. Så det vannes på Greenene hver natt pga. det nysådde, det vannes også på de andre flatene. I natt vannes det i hovedsak på Greener og Fairways fra kl. 22:30 til ca. kl. 06:50.

Greenene kan nå fortone seg litt variable og lett humpete, dette skyldes at det nysådde gresset ikke vokser like raskt som det ‘gamle’ etablerte gresset. For å bøte på dette vil Greenene i morgen både klippes og valses. Med noe mer regn og egen vanning, samt varme, vil vi snart få bedre tilvekst på alle flater.

I morgen stenger vi Green 1 for spill, dette for å utføre nødvendig renovasjon, som tidligere nevnt. Under de ukene dette tar vil  gml. Green 1 (‘Turf Nurseryet’), benyttes som hull 1.

Av hensyn til naboer henstiller vi alle spillere til å spille hullet som et par 4 hull(minst), dvs. utslag ned til ca. 100 meteren, for så å spille seg inn på den provisoriske greenen. Dette er også fornuftig da ‘Out of Bounds’ stikkene er satt ut rett bak Tee 4 og langs etter den provisoriske Greenen.

Hull_1_Hvite_Stikker Hull_1_100_metern

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer