Nybegynnerkurset VTG | Drobak Golf

Prøv golf, ta nybegynnerkurs

Mer praksis, mindre teori!

Det har aldri vært enklere å komme i gang. 12 timers praktisk opplæring, en helg, er alt som skal til. Kanskje du vil ta med deg familien eller noen venner på kurs? Prøvemedlemskap for sesongen 2018 (fritt spill) er inkludert i kursprisen.

Enkelt, kjapt og trygt

Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet.

Kurset vil gi deg praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, regler, sikkerhet og opptreden på banen. Du får også spille litt på banen og oppleve golfen i sitt rette element.

Veien til Golf.

I løpet av kurset lærer du grunnleggende teknikk for å slå de viktigste golfslagene du trenger på en golfbane. Å slå et godt golfslag er kanskje ikke så lett som det ser ut til, men våre erfarne golftrenere gir deg god og systematisk veiledning slik at du vil oppleve fremgang fra time til time. Kurset følger et standardisert og gjennomtestet opplæringsprogram fra Norges Golfforbund. Du lærer også de viktigste golfreglene og hvordan du skal gå og oppføre deg trygt og riktig på en golfbane, til glede for deg selv og andre som bruker banen. Det er ingen eksamen eller obligatoriske prøver; når du har tatt kurset, er du klar til - og klarert for - å spille golf på banen.

Pris: VTG-kurs + prøvemedlemskap i Drøbak Golfklubb 2018: kr 4900,- *)

*) Prøvemedlemskapet gir deg tilgang til å spille banen når som helst – og så ofte du vil – gjennom hele sesongen, deltagelse på Golfskolen NXT LVL og på fadderrunder.

Pris: VTG-kurs + greenfee medlemskap 2018: kr 2750,- *)

*) Greenfee medlemskapet (Medlem uten spillerett) gir deg tilgang til å spille banen når som helst - og så ofte du vil - gjennom hele sesongen mot å betale en greenfee pr. runde og deltakelse på fadderrunder.

Pris: VTG-kurs kr 2250,-

Ukentlig trening med Golfskolen NXT LVL

Alle som tar VTG-kurs hos oss får tilbud om – og oppfordring til – å bli med på våre ukentlige gruppetreninger, Golfskolen NXT LVL. Treningene varer 1 time, er om ettermiddagen og du kan velge å melde deg på den dagen som passer deg best (mandag, tirsdag eller torsdag). Kurset ledes av en av våre Golf-proer med hjelp fra våre frivillige, utdannede trenere. Her trener du mer på det du lærte på VTG-kurset; ulike lange og korte slag, slå ut av sandbunker og putting. Deltagelse på de ukentlige treningene med Golfskolen NXT LVL er inkludert i pakkeprisen for VTG-kurs og prøvemedlemskap. Anbefales for raskere fremgang.

Spill med fadder på onsdager.

Det er helt vanlig at nybegynnere føler seg usikre når de skal spille på banen i den første tiden – «alle andre» ser jo så veldig flinke ut. Hver onsdag inviterer vi derfor til å spill på banen sammen med en fadder. Fadderen hjelper deg, svarer på spørsmål og gir deg tips underveis. En fadderrunde kan vare fra en times tid til en full runde, alt etter hva dere har tid og lyst til. Spill med fadder er inkludert i prisen du betaler for prøvemedlemskap.

Kontakt:

FunksjonNavnTelefon
SekretærHeidi Beldring406 165 73
Daglig lederJens Gilboe928 99 898

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer