Torkel Lien – Styreleder
torkel_lien

Spilt golf siden: 2009
Yrke/bakgrunn: Kommunikasjonsrådgiver og tekstforfatter i Reklamebyrået Lien as.
Hva er du opptatt av for golfen/klubben: Klubbens miljø og utvikling, at totalopplevelsen DGK skal begeistre medlemmer og gjester hver gang.

Rolv Ulstein Pilskog – Nestleder
Yrke/bakgrunn:
Arbeidende styremedlem i et investeringsselskap
Hva er du opptatt av for golfen/klubben: Rekruttering, miljø og bane er de tre tingene jeg ønsker å bidra med til å bli enda bedre i klubben vår.

Aud Palm – Medlem

Aud Portrett_0499

Spilt golf siden: 1996
Yrke/bakgrunn:
Enhetsleder i hjemmebaserte tjenester i kommunen vår. Bakgrunn: Sykepleier, ledelse og pedagogikk
Hva er du opptatt av for golfen/klubben: Først og fremst den innvirkning golf har på folkehelsen vår. Golf har «alt» når det gjelder aktivitet, sosialt og for den som ønsker konkurranse, og ikke minst at det er for alle aldersgrupper. DGK skal være et godt sted for alle, med alle.

Kjellaug Sælen – Medlem
Kjellaug Sælen
Spilt golf siden:
2014. (Fersk, men ivrig golfspiller 🙂 )
Yrke/bakgrunn: Jeg er utdannet registrert revisor og autorisert regnskapsfører. Er medeier i et regnskapskontor på Ski. Jeg har erfaring fra privat og yrke med organisasjonsarbeid.
Hva er du opptatt av for golfen/klubben:
Jeg ønsker at golf skal bli en aktivitet for hele familien på den hyggelige banen vår og at klubben har en sunn økonomi for å drifte sine ønsker og forpliktelser.

Oliver Bugten – Medlem
Oliver Bugten
Yrke/bakgrunn:
Prosjekt og produksjonsansvarlig hos Wilt Media. Ved siden av avslutter jeg en bachelor i Læringspsykologi v/Høyskolen i Oslo og Akershus våren 2016.
Hva er du opptatt av for golfen/klubben: For meg har det sosiale aspektet av golfen vært helt avgjørende. Jeg tror mye av grunnen til min positive opplevelse av fellesskapet i DGK, er den gode blandingen av ulike typer mennesker og en bane som utfordrer både barn og unge og eldre på forskjellige ferdighetsnivåer. For meg er det viktig at arbeidet for en inkluderende klubb fortsetter og at vårt gode rykte «den hyggelige banen» opprettholdes, både innad hos medlemmene og utad hos greenfeespillere. Ved siden av det sosiale er jeg opptatt av kvaliteten på bane, range og våre treningsfasiliteter.

Charlotte Andresen – Varamedlem

Bjørn Malmbekk – Varamedlem
Bjørn Malmbekk
Spilt golf siden: 1990, medlem av DGK siden 1997
Yrke/bakgrunn: Senior konsulent  – rådgivning og utvikling innen salg og ledelse
Hva er du opptatt av for golfen/klubben: Å hele tiden utvikle banen og miljøet i klubben slik at medlemmer og gjester opplever golfglede på den hyggelige banen hver gang.

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer