Velkommen til
Drøbak Golfklubb Proshop

Headpro Jim McGowan har de seneste årene stått for driften av Drøbak Proshop. Jim og hans team tilbyr golftrening for grupper og individuell undervisning, sommer som vinter. Vi hjelper deg med å velge riktig utstyr, tilpasser, skifter grep og gir deg råd og tips slik at du blir en bedre golfer.

Siste nytt innen utstyr og bekledning fra ledende leverandører.

Finn oss ved rangen i sesongen og på Haug Golfsenter når banen er stengt.

Sesongen 2017

Vi er på plass i ProShopen på Drøbak Golfklubb; her finner du årets kleskolleksjon og nyheter på utstyrsfronten. Er det i år du skal ta protimer for å finpusse svingen og nærspillet? Velkommen innom!

• 6 timer individuell trening med Pro

Det er med golf som med alt annet; vil du bli bedre så bør du trene systematisk og over tid. Vi benytter video i kombinasjon med fysisk og teknisk instruksjon med utgangspunkt i din kropp, dine ferdigheter og ditt potensial. Tar du f eks en protime i uka i seks uker, vil du merke at spillet ditt når et høyere nivå. Og da blir verdens beste hobby enda morsommere.
    Tilbud: 6 timer (a 30 min) for samme pris som 5 – kr 1750,-
    • Bli golfspiller for kr 2500,-!

Grunnkurset Veien til golf (12t) er det eneste du trenger å gjennomføre for å bli golfspiller. Gjennom kurset lærer du – og trener på – de ulike golfslagene og får innføring i de viktigste reglene. Når du har tatt VTG, som ikke har noen form for ferdighetsprøve eller eksamen, er du klarert for å spille golf på alle norske golfbaner og de fleste utenlandske. Velkommen til golf!

FunksjonNavnTelefon
      Head ProJim McGowan924 51 228