Drøbak Golfklubb ble stiftet 31. oktober 1988 og vår 18 hulls parkbane åpnet i juni 1992. Vi har nesten 1700 medlemmer og mellom 4.000 til 6.000 besøkende hvert år, og det gjennomføres mellom 30.000 og 35.000 runder golf hver sesong. Drøbak golfklubb og golfbane er og har vært blant Norges topp tre mest besøkte i over ti år. Vi kan med disse tallene påberope oss å være «Norges» mest populære golfbane og klubb – Kom selv og finn ut hvorfor!

Drøbak Golfklubb er et koselig sted å besøke. Vi er kjent for vårt hyggelige og uformelle miljø, noe vi setter pris på og jobber for å opp­rettholde. I tillegg har vi over tid og med møy­sommelig arbeid fått en meget flott golfbane med topp greener og høy kvalitet i alle ledd som passer de fleste amatører, men likevel er utford­rende nok for selv de beste spillerne. Vi har en åpen og oversiktlig 18-hulls parkbane som ligger meget sentralt til i idylliske Drøbak kun 25 minutters kjøring fra Oslo og Drammen.

Vi er stolte av vår golfbane og anlegg, og har mottatt mange rosende ord for greenkvalitet, layout og annet, og vi har blitt beæret med prisen: «Premier European Golfcourse» fra den euro­peiske sammenslutningen av golfarkitekter. Vi ble også i 2010, som en av 3 idrettslag, nominert til Inkluderingsprisen av Norges Idrettsforbund for vårt arbeid med å gjøre golfen kjent og som en aktivitet for alle gjennom blant annet Golf Grønn Glede konseptet.

Drøbak Golfklubbs klubbhus

VÅRE STØTTESPILLERE