Golfkarusell-suksess | Drobak Golf

Golfkarusell-suksess

Rundt 50 barn og unge deltok i søndagens golfkarusell i det fine sommerværet på Nordre Belsjø, sier mediekontakten i Drøbak Golfklubb, J. Ketil Steine, og forteller at neste golfkarusell arrangeres søndag 16. august. –Mange av de som fikk sitt første møte med golf nå søndag, har meldt seg på årets første Golf Camp, som arrangeres i uke 27, forteller Steine.

Golfkarusellen, som er gratis, består av en løype med ni forskjellige øvelser, samt en rundtur på banen med golfbil. Alle får premie, samt informasjon om kurset «Veien til golf» og om videre juniortrening, og deltakerne blir dessuten med i en trekning hvor to vinnere får kurset «Veien til golf» og medlemskap resten av året.   –Tre- og firedagers Golf Camp koster henholdsvis fire og fem hundrelapper, forteller Steine.

Fortsatt ledige plasser i Golf Camp’en

Den første av i alt tre Golf Camp’er arrangeres mandag-torsdag i uke 27 – de to neste i uke 33 og i høstferien i uke 40. –De to første arrangeres fra mandag til og med torsdag, den siste avsluttes onsdag. -Golf Camp’ene er åpne for barn og unge i alderen 7 til 18 år – med eller uten tidligere erfaring med golf, avslutter Steine og forteller at deltagerne får låne nødvendig utstyr av golfklubben. Deltagere uten erfaring på de to første leirene får kurset «Veien til golf», som kvalifiserer til spill på banen. Deltagere med erfaring eller etablert handicap, får tilgang til banen i løpet av leirene, som avsluttes med utdeling av kursbevis og en enkel servering.

Golfkarusell 210615

Det «mysset» av barn og unge rundt Drøbak Golfklubbs klubbhus på Nordre Belsjø sist søndag, da golfklubben arrangerte golfkarusell for de yngste. (Foto: J. Ketil Steine, DGK)

                                                                                                                                             

Mediekontakt DGK: J. Ketil Steine – mobil 47464183 jksteine@broadpark.no

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer