Golfkarusell og Golf Camp’er | Drobak Golf

Golfkarusell og Golf Camp’er

Søndag 21. juni inviterer vi barn og unge i alderen 5 til 15 år – med foreldre, søsken, besteforeldre samt tanter og onkler - til golfkarusell ved klubbhuset på Nordre Belsjø, forteller mediekontakten i Drøbak Golfklubb, J. Ketil Steine, og legger til: -i uke 27 - i månedsskiftet juni-juli - er det klart for årets første av i alt tre Golf Camp’er.

Golfkarusellen består av en løype med ni forskjellige øvelser, samt en rundtur på banen med golfbil. –Alle får premie, samt informasjon om kurset «Veien til golf» og om videre juniortrening, forteller Steine, og legger til: -Alle deltagere - barn som voksne - blir dessuten med i en trekning hvor to vinnere får kurset «Veien til golf» og medlemskap resten av året. Golfkafeen er åpen for servering hele dagen.

Tre Golf Camp’er
Den første av i alt tre Golf Camp’er arrangeres i uke 27 – de to neste i uke 33 og i høstferien i uke 40. –De to første arrangeres fra mandag til og med torsdag, den siste avsluttes onsdag. Golf Camp’ene er åpne for barn og unge i alderen 7 til 18 år – med eller uten tidligere erfaring med golf, sier Steine og forteller at deltagerne får låne nødvendig utstyr av golfklubben. Deltagere uten erfaring på de to første leirene får kurset «Veien til golf», som kvalifiserer til spill på banen. Deltagere med erfaring eller etablert handicap, får tilgang til banen i løpet av leirene, som avsluttes med utdeling av kursbevis og en enkel servering.

bilde 4 (8)

Barn og unge får prøve seg på drivingrangen i løpet av de tre Golf Camp’ene i sommer og høst (Foto: DGK)

Sommercamp 018

En tur med golfbilen hører med i løpet av Golfkarusellen. (Foto: DGK)

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer