Enda gror det litt… | Drobak Golf

Enda gror det litt…

..siden forrige rapport har vi fått 5 nye medlemmer og det har blitt gjennomført hele 6231 runder som gir en dekningsgrad på anlegget i perioden på nesten 64 prosent, det er en økning på 10 prosent fra forrige periode! Av disse rundene har green fee/gjeste spillerne stått for 693 runder som betyr 21 green fee runder pr. dag. Det betyr at vi har hatt en meget gledelig økning av medlemmer som har benyttet anlegget enda flittigere i perioden fra 20. august til 22. september enn tidligere perioder i år!

Totalt siden åpning av banen for sesongen har det kommet til 92 nye medlemmer og det er gjennomført 27518 runder golf som betyr nesten 162 startider pr. dag. Det gir en dekningsgrad på banen på nesten 55 prosent, som er en økning på 3 prosent siden siste rapport! Totalt for sesongen så langt har vi hatt 3465 green fee/gjeste spillere som fortsatt gir over 20 green fee runder pr. dag!

Vi takker de frivillige hjelperne våre og til alle i Proshoppen og Golfkafeen som har vært med å bidra til de flotte tallene våre og til det hyggelige miljøet vårt, og til Green keeper staben vår som har jobbet godt og sørget for en bane og anlegg med flott kvalitet og god standard gjennom hele sesongen!

Drøbak Golfklubb ønsker alle en fortsatt flott høst! Vi takker igjen alle våre medlemmer, gjester og samarbeidspartnere for lojalitet og støtte, og vi ser frem til en flott golfhøst og avslutning på sesongen her på den hyggelige golfbanen!

tirsdag 16. sept. 2 bilde 3 (7) IMG_1982
manedsmester-september

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer