Drøbak Golfklubb «frir» igjen til de yngste: Golfkarusell og ny Golf Camp | Drobak Golf

Drøbak Golfklubb «frir» igjen til de yngste: Golfkarusell og ny Golf Camp

Rundt 50 barn og unge deltok i den første av årets golfkaruseller i slutten av juni. Søndag 16. august er det igjen klart for en ny karusell, hvor Drøbak Golfklubb inviterer barn og unge til et første møte med golf: – Mange som fikk sitt første møte med golf i slutten av juni, deltok også i årets første Golf Camp. I uke 33 - mandag til og med torsdag - er det igjen klart for ny Golf Camp.

Golfkarusellen, som er gratis, består av en løype med ni forskjellige øvelser, samt en rundtur på banen med golfbil. Alle får premie, samt informasjon om kurset «Veien til golf» og om videre juniortrening, og deltakerne blir dessuten med i en trekning hvor to vinnere får kurset «Veien til golf» og medlemskap resten av året. –Tre- og firedagers Golf Camp koster henholdsvis fire og fem hundrelapper.
Den andre av i alt tre Golf Camp’er arrangeres mandag-torsdag i uke 33 – den siste er foreløpig planlagt til høstferien i uke 40. – I uke 33 arrangerer vi fra mandag til og med torsdag, den siste avsluttes onsdag. - Golf Camp’ene er åpne for barn og unge i alderen 7 til 18 år – med eller uten tidligere erfaring med golf, og deltagerne får låne nødvendig utstyr av golfklubben. Deltagere uten erfaring på de to første leirene får kurset «Veien til golf», som kvalifiserer til spill på banen. Deltagere med erfaring eller etablert handicap, får tilgang til banen i løpet av leirene, som avsluttes med utdeling av kursbevis og en enkel servering.

Deltagere golfcamp uke 27 2015

Velkommen til Drøbak Golfklubb - golfglede på den hyggelige banen

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer