Anders Ellingsberg Birdie Club 2014/2015 | Drobak Golf

Anders Ellingsberg Birdie Club 2014/2015

Hei!

Mitt navn er Anders Ellingsberg, jeg er medlem i Drøbak Golfklubb og jeg skal satse profesjonelt på golfen og skal i vinter spille golf på den Spanske proff touren. I dagens marked er det ikke lett å fremskaffe sponsorer som gjør det greit å satse 100% på golf. Jeg har derfor laget en Birdie Club hvor det er mulig for deg å hjelpe meg litt på vei:

Fra oktober 2014 til april 2015 skal jeg bo i Spania hvor jeg skal spille Gecko tour og Ecco/Nordea Tour Winter series. I forbindelse med dette kan du støtte min satsing ved å melde deg inn i min Birdie Club. Det er veldig vanskelig å skaffe sponsorer som idrettsutøver, og dette er en mulighet for deg til å bidra til å gjøre min profesjonelle satsing litt lettere.

Du kan støtte meg ved å betale kr. 10,- for hver birdie, og kr. 50,- for hver eagle jeg gjør i hver turnering. De turneringene som vil gjelde er Gecko Tour, Ecco/Nordea Tour Winter series.

Ved å sende meg en mail med ditt navn, eventuelt hjemme klubb og email adresse til anders.birdieclub@gmail.com melder du deg inn i klubben. Det samme gjør du dersom du ønsker å melde deg ut.

Som medlem vil du få:
- En hilsen hvor jeg forteller litt om meg selv og mine fremtidsplaner.
- Mail med oppsummering fra hver turnering, oversikt over antall birdies og eagles, samt betalingsinformasjon.
- Det vil også bli trukket ut en vinner på slutten av sesongen som vil motta en premie.

Du kan i tillegg følge meg på Facebook: www.facebook.com/anderssellingsberg for å få jevnlig informasjon om min satsing!

 

Med vennlig hilsen
Anders Ellingsberg

Anders Ellingsberg

INFORMASJON

DRØBAK GOLFKLUBB

Belsjøveien 50 – 1445 Drøbak
E-post: dgk@drobakgolf.no
Tlf. 64 98 96 50
Ta meg hit (kart)

Green fee:

Hverdager:            fra kr 450,-
Helg/Helligdager: fra kr 490,-

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer