Lyst til å bli golfspiller?

For kun kr. 3000 kroner får du «Veien til Golf»(VTG) som gjør deg til golfspiller – blir medlem uten spillerett  i Drøbak Golfklubb for sesongen 2017 og du kan delta på trening med våre trener-1 og 2 ressurser gjennom hele sesongen samt at du får en 1/2 time med pro inkludert i prisen!
Kurset er på 12 timer, går over en helg og det er ingen eksamen. Når du har gjennomført kurset, er du velkommen til å spille på banen vår….og på de fleste andre golfbaner.
Det kreves ingen forkunnskaper eller utstyr for å delta. Proshop låner ut det utstyret du trenger for å gjennomføre kurset. Du trenger kun gode sko og fritidstøy. Medlemskapet som inngår er «medlem uten spillerett». Medlemskapet inkluderer 1 gratis runde på banen. Du kan senere kjøpe greenfeepakker i proshop.
Skulle du  etter fullført kurs ønske å bli fullverdig medlem kan du overta  en låneobligasjon, leie en spillerett eller bli medlem uten låneobligasjon. Mulighetene er mange. Ta kontakt med kontoret på 64 98 96 50 eller mail dgk@drobakgolf.no så ordner vi dette raskt.

Mer informasjon og påmelding til VTG-kurs finner du her.
Er du 16 år eller yngre finner du juniortreningene og kursene her

Drøbak Golfklubb ønsker nye golfspillere hjertelig velkommen!

Drøbak Golfklubb – golfglede på den hyggelige banen.
Tlf: 64 98 96 50
E-post: dgk@drobakgolf.no

 

VÅRE STØTTESPILLERE

Se sponsorer